Apa-Canal îndeamnă elevii să participe la un nou concurs

Apa-Canal îndeamnă elevii să participe la un nou concurs

S.A. „Apă-Canal Chișinău” lansează o nouă ediție a concursului de desene „Povestea apei”, notează NOI.md.

Mottoul concursului din anul 2017 este: „Creată de natură – livrată de noi” şi include următoarele aspecte: apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului, inclusiv protecţia şi păstrarea apelor curate, legătura dintre oameni şi apă, economisirea resurselor de apă. La concurs pot participa toţi elevii claselor I-IX din mun. Chişinău.

Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată în acuarelă pe hîrtie de formatul A4 (bloc mic de desen) sau A3 (bloc mare de desen).

Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stînga jos, următoarele date: – numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de telefon al elevului; titlul lucrării, numele şi numărul de telefon al cadrului didactic îndrumător, dacă este cazul. Lucrările selectate vor fi depuse la sediul central al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, situat pe str. Albişoara, 38, Centrul de presă, bir. 307 sau in Cancelarie, bir.  311, în zilele lucrătoare, în perioada 11 septembrie – 1 octombrie 2017, între orele 8.00 și 15.00.

Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor cîştigători se va face de un juriu format din cadre ale şcolilor, liceelor participante şi reprezentanţii ACC, care vor lua în calcul părerile vizitatorilor standului S.A. „Apă-Canal Chişinău”, amplasat în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu ocazia manifestărilor prilejuite de „Ziua Naţională a Vinului”, care vor avea loc la 7-8 octombrie curent. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi cu diplome şi bani. Premiile în bani se vor înmîna în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs.

Expoziţia este la a doua ediţie şi este dedicată Forumului aniversar de 125 de ani de la înfiinţarea S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load