Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Reprezentantul special al OSCE a făcut bilanțul vizitei sale

8 sep. 2017,, 16:50   Politică
2475 0

Reprezentantul special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Austriei pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, a prezentat astăzi bilanțul vizitei sale în R. Moldova.

Totodată, acesta a punctat că există voinţă politică din partea ambelor maluri ale Nistrului pe mai multe subiecte, printre care educaţie, transport şi comunicaţii, informează Moldpres.

Ambasadorul Heim a făcut o trecere în revistă a evoluțiilor înregistrate în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană şi soluţiile găsite pentru probleme cu care se confruntă populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului.

„Se munceşte mult în grupurile intersectoriale pentru identificarea unor soluţii viabile de soluţionare a problemelor ce ţin de transport, educaţie şi comunicaţii ”, a spus Heim.

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, s-a aflat în perioada 6-8 septembrie într-o vizită în Republica Moldova. În cadrul acesteia, el a avut mai multe întrevederi la Chişinău şi la Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?