Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sculptura papei din margarina a apărut pe holurile unui hotel (FOTO)

9 sep. 2017,, 03:03   Externe
3208 1

Un grup de cofetari de la Hotelul Tequendama, din Bogota, a realizat o sculptură din margarină pentru a-l omagia pe papa Francisc cu prilejul vizitei sale în Columbia, relatează DPA.

Sculptura de 7 kg a fost plasată la vedere în holul hotelului luxos care a găzduit centrul media pentru vizita papei în statul sud-american.

Au fost necesare cinci zile pentru a realiza inedita sculptură, și a fost utilizată o margarină specială numită bitina, care nu se topește repede, a declarat Natalia Galvis, de 26 de ani. Cu ajutorul a trei colegi, ea a creat chipul Suveranului Pontif, care și-a început miercuri vizita de cinci zile în Columbia.

Cofetarii hotelului sînt cunoscuți pentru faptul că realizează sculpturi din margarină și ciocolată, în special în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Nu se știe ce reacție a avut papa la sculptură, dar tînăra spune că ea și colegii ei cofetari sînt conștienți de faptul că Francisc se percepe ca un papă al săracilor și că ar critica utilizarea unui produs comestibil precum margarina. De aceea cofetarii nu vor arunca margarina, ci o vor păstra la frigider pentru crearea unor noi sculpturi, notează Reuters.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?