X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Johnny Depp a refuzat să se căsătorească cu fiica căpeteniei unui trib indian

1 iul. 2013,, 15:19   Showbiz
3138 0
Foto: filmstreet.ru
Pe marile ecrane rulează noul film „The Lone Ranger” cu Johnny Depp, care a jucat rolul indianului Tonto. Împreună cu eroul în mască, John Reid, el prinde răufăcătorii și restabileşte dreptatea în Vestul Sălbatic.

În acest film, există o mulțime de detalii interesante: începînd cu misterioasa pasăre de pe capul lui Depp şi încheind cu faptul că Johnny nu este doar actor, ci şi producătorul filmului. Dar puțini ştiu că, pentru a se familiariza cu rolul lui Tonto, Depp a trecut prin ritualul de inițiere și a devenit membru oficial al tribului de indieni LaDonna. Totodată, el a primit numele Mah-by-Meh, transmite Fashiontime. „Acest nume se traduce ca „vîrcolac”. În opinia mea, căpetenia tribului a făcut o alegere bună. Îmi pare că mi se potriveşte foarte bine acest nume”, a comentat actorul.

Acum, Johnny Depp poate fuma pipa păcii pentru că a obţinut acest drept, chiar dacă el nu are de gînd să respecte toate ritualurile existente ale tribului său.

„Conform obiceiului, eu ar fi trebuit să mă căsătoresc cu fiica căpeteniei de trib, dar am reușit să ies din încurcătură și să renunț la o asemenea onoare. Respectiv, în consecinţă, în circumstanţele create, nu voi putea deveni, din păcate, războinic al tribului. Dar, după ce am locuit un timp printre indieni, mi se pare că am înțeles esenţa lor", a spus Depp.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав