X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Kim Kardashian așteaptă al treilea copil, cu ajutorul unei mame-surogat

8 sep. 2017,, 04:00   Externe
2374 0

Starleta de reality-show Kim Kardashian și rapperul Kanye West, care alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase cupluri din industria de divertisment, vor deveni părinți pentru a treia oară, în ianuarie, cu ajutorul unei mame-surogat.

Al treilea copil al cuplului va fi o fetiță, au anunțat miercuri mai multe tabloide americane, citate de AFP.

"Toată familia e în al nouălea cer. Kim căuta o mamă-surogat de mai multe luni și a găsit abia recent candidata perfectă" pentru a naște al treilea copil al cuplului, care are deja o fiică, North, și un fiu, Saint, a dezvăluit o sursă.

"Ei vor ca totul să fie perfect și ca bebelușul să fie extrem de sănătos" și "Kim asigură (mamei) un regim alimentar ideal, deci toată lumea știe ce consumă bebelușul înainte de a se naște", a adăugat aceeași sursă.

TMZ, un site specializat în publicarea de articole despre celebrități, afirmă că al treilea copil al cuplului, care va fi o fetiță, urmează să se nască în ianuarie și că mama-surogat, care nu are voie să își vopsească părul sau să facă baie în jacuzzi, a primit din partea celor două vedete americane suma de 45.000 de dolari.


Potrivit aceluiași site, Kim Kardashian, victima unui violent jaf armat comis în toamna anului trecut la Paris, a suferit din cauza unei afecțiuni a placentei, care i-a provocat complicații medicale severe în timpul celei de-a doua sarcini și care ar putea să îi pună viața în pericol dacă ar fi decis să rămînă însărcinată pentru a treia oară.

Revista People a enumerat o serie de artiști de seamă din industria de divertisment care au apelat la ajutorul mame-purtătoare. Pe această listă se află actorii Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, cîntăreții Michael Jackson și Elton John și top-modelul Tyra Banks.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?