X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Poliția s-a luat de capul hoților de pe stradă (VIDEO)

7 sep. 2017,, 11:31   Capitala
2432 0

Polițiștii au identificat şi reţinut pe urme fierbinţi doi indivizi, cu vîrstele de 25 şi, respectiv, 31 de ani, originari din raionul Căuşeni, fiind bănuiţi de comiterea unui jaf în stradă, notează NOI.md.

Potrivit anchetei, agresorii au atacat doi tineri originari din raionul Străşeni, cu vîrstele de 25 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de 6 septembrie curent, în jurul orei 03.00 pe strada Dokuceaev. Bănuiţii i-ar fi deposedat în mod deschis de bani în sumă de 100 de euro şi 1400 de lei, fugind ulterior într-o direcţie necunoscută. Ei au fost localizaţi în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii, fiind încătuşaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Conform legii penale, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani pînă la 7 ani.

Este de menţionat că poliţiştii sectorului Botanica au identificat doi minori, cu vîrstele de 15 ani şi, respectiv, 16 ani, domiciliaţi în capitală, fiind suspectaţi că l-ar fi deposedat de telefon mobil şi un ceas de mînă, pe un tînăr în vîrstă de 24 de ani. Conform primelor informaţii documentate, victima se deplasa pe bulevardul Traian, în jurul orei 00.00, fiind atacată prin surprindere. Poliţiştii au ridicat bunurile materiale sustrase şi au iniţiat investigaţii pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Întrucît suspecţii sînt minori, ei vor fi cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de jaf de către oficiul Procuraturii sectorul Botanica, conform competenţei legale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?