Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

„Aleargă în echipa Hospices of Hope Moldova” ©

6 sep. 2017,, 16:46   Sport
2834 0

În data de 01 octombrie 2017 la Chișinău va avea loc cea de-a 3-a ediție a Chisinau International Marathon, eveniment organizat de Clubul Sporter.

Anul acesta organizatorii preconizează să adune câteva mii de alergători din Moldova și peste hotare, iar la ora 08.00 să dea startul unuia printre cele mai așteptate evenimente organizate în țară.

Mai mult ca atât, doritorii de a participa la Chisinau International Marathon vor putea alege să dea și mai multă valoare medaliei primite la sfârșitul cursei, alergând pentru cauza Hospices of Hope Moldova.

Regulile sunt simple:

  1. Înregistrează-te completând formularul (https://goo.gl/forms/5oT4G8Jx6AmRDd973) și așteaptă să te contacteze organizatorii;
  2. Colectează 100 EUR pentru cauza Hospices of Hope Moldova;
  3. Aleargă distanța pe care ai ales-o știind că fiecare metru parcurs readuce speranța în viața unei persoane cu condiții limitatoare de viață;

La această ediție a Maratonului doritorii pot alege între cinci distanțe, astfel încât fiecare doritor va putea participa indiferent de nivelul de pregătire:

  • 1,5 KM - Fun Run
  • 5 KM
  • 10 KM
  • 21,0975 KM - Semi-Maraton
  • 42,195 KM - Maraton

Cei interesați sunt încurajați să se înregistreze cât mai repede, anul acesta locurile la fiecare distanță fiind limitate.

Hospices of Hope este o organizație de caritate fondată în Marea Britanie, care se află la cea de a 25-a aniversare și care susține consolidarea și dezvoltare serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite persoanelor care suferă de boli incurabile, sau condiții limitatoare de viață în regiunea de Sud-Est a Europei.

În Republica Moldova, Hospices of Hope susține și dezvoltă serviciile de îngrijire paliativă încă din 2008 în zona Chișinăului. Din 2017, Hospices of Hope și-a redirecționat atenția înspre nevoia acută de a dezvolta și de a susține, prin organizații specializate și de caritate, copiii și adulții care suferă de condiții limitatoare de viață din raioanele Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?