X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Are 23 de ani și cîștigă sute de mii de dolari pe an. Iată secretul ei

6 sep. 2017,, 18:01   Externe
3933 0

O tînără, în vîrstă de 23 de ani, reușește să cîștige sute de mii de dolari pe an, şi asta lucrînd doar 15 ore pe săptămînă fără să aibă un birou.

Potrivit Business Magazin, Sabrina Philipp a reuşit să pună bazele unei afaceri de consultanţă care o încadrează în descrierea de mai sus.

"În ultimul an de facultate, am început să mă gîndesc la feluri în care aş putea cîştiga bani în timp ce călătoresc. Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră", povesteşte ea. "În prima lună am reuşit să cîştig 5.000 de dolari, îndeplinind şi alte sarcini pe lîngă job. Am început apoi să semnez contracte cu diferite firme pentru a le asigura prezenţa online. După patru luni, cîştigam deja 20.000 de dolari pe lună.", s susținut fata.

Ea spune că o decizie extrem de importantă a fost aceea de a ajuta un "mentor" în afaceri, plătind 3.600 de dolari pentru 6 săptămîni de cursuri. Un alt factor ce a contribuit la succesul ei a fost de a folosi tarife mari, de tip premium, încă de la început.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?