Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Cum a fost cucerit Prințul Harry

7 sep. 2017,, 01:00   Război în Ucraina
2919 0

Actrița americană Meghan Markle a vorbit pentru prima dată în public despre relația sa cu prințul Harry în cadrul unui interviu publicat marți în revista Vanity Fair, informează AFP.

Una dintre vedetele serialului american "Suits", Markle a declarat prestigioasei reviste că povestea de dragoste dintre ea și prinț începuse cu mai multe luni înainte de a ieși la iveală anul trecut.

"Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. (...) Suntem fericiți. Personal, ador o poveste de dragoste frumoasă", a precizat Meghan pentru Vanity Fair.

Actrița californiană de 36 de ani a povestit că l-a întîlnit pe Harry în iulie 2016, la Londra, prin intermediul unor prieteni comuni.

"Am început să ne vedem extrem de discret timp de circa șase luni înainte să afle presa și am lucrat în toată acea perioadă, astfel încît singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor", a declarat actrița citată de Agerpres.


Harry, care va împlini în cîteva zile vîrsta de 33 de ani, a recunoscut public relația cu Meghan în luna noiembrie, la doar patru luni după ce s-au întîlnit.

"Nimic nu s-a schimbat în privința mea. Sunt încă aceeași persoană", a adăugat actrița, originară din Los Angeles, subliniind că nu s-a lăsat niciodată definită de relațiile sale.

Ea a recunoscut însă că povestea de dragoste cu una dintre personalitățile cele mai urmărite de pe planetă nu este fără dificultăți și că "în unele zile poate fi mai dificil decît în altele". "Am însă întotdeauna acest sistem de sprijin în jurul meu și, bineînțeles, sprijinul iubitului meu", a precizat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?