X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 510

Gerard Depardieu se consideră deja rus

30 iun. 2013,, 13:24   Showbiz
21813 0
Foto: startupafisha.ru
În timpul conferinţei de presă, susţinută după premiera lungmetrajului Rasputin în cadrul celei de-a XXXV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Moscova, actorul francez Gerard Depardieu, care a căpătat la începutul acestui an cetăţenia Federaţiei Ruse, a declarat că se consideră deja rus, transmite RIA Novosti.

„ Francezii m-au trădat şi eu mă consider deja rus, iar inima mea este ruso-franceză”, a menţionat Gerard Depardieu.

În filmul istoric "Rasputin", regizor Irakli Kvirikadze, Depardieu a interpretat rolul principal. Alături de el au jucat Vladimir Mașkov, Fanny Ardant, Filip Iankovski și Anna Mihalkova.

Potrivit lui Depardieu, cele patru episoade ale versiunii televizate a filmului au avut un succes imens în rîndul telespectatorilor francezi. Actorul a mai spus că filmul povestește o istorie foarte importantă despre cum s-a schimbat istoria Rusiei. "Cred că această istorie a Rusiei va fi povestită prin personajul lui Rasputin, am visat mult timp la un astfel de rol în Franța", - a adăugat Depardieu.

În timpul conferinței de presă, actorul a mai spus că Rusia are nevoie de un astfel de lider ca președintele Vladimir Putin. El le-a povestit reporterilor că este prietenul lui Putin și el știe că acesta este o personalitate puternică.

El a menționat totodată, că luînd cetățenia rusă, nu a încetat să fie francez. "Naționalitatea oricum nu o poți schimba – poți schimba numai țara de reședință, pașaportul. Și cînd lumea rîdea de mine după ce am primit pașaportul rusesc, le-am spus tuturor: rîdeți cît vreți, dar uitați-vă - în Franța șomajul atinge 12%, oare în Rusia există ceva asemănător?", - a spus Depardieu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?