X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

În Rusia ar putea fi interzise mai mult de trei căsătorii

30 iun. 2013,, 03:27   Externe
4228 1
Foto: trud.ru
Activistul din Voronej, Evghnii Mazepin, a pregătit un proiect de modificare a articolului 14 din Codul familiei, potrivit căruia rușii nu se vor putea căsători în mod oficial mai mult de trei ori. Proiectul urmează a fi introdus prin intermediul deputaților din Comitetul de profil pentru problemele familiei, femeilor și copiilor, a declarat pentru gazeta.ru Mazepin.

"Proiectul de modificări la Cod este scris, în scopul de a forma în societate o atitudine mai serioasă față de familie și căsătorie și de a reduce rata divorțurilor", - a spus el.

A patra și următoarea căsătorie se propune să fie înregistrate numai în instanță, în prezența unor circumstanțe justificatoare.

Prim-vicepreședintele Comitetului Dumei pentru problemele familiei, Olga Batalina, nu-l cunoaște pe autorul inițiativei de interzicere a mai mult de trei căsătorii și consideră propunerea "îndoielnică".

"Și apoi acest activist din Voronej nu se știe de ce a decis să facă trimitere la comisia noastră. Nu știu cine dintre deputați se va hotărî să depună o inițiativă atît de controversată. Lipsit de perspectivă și ciudat", - a scris Batalina pe microblogul său pe Twitter.

Olga Batalina și-a exprimat îndoiala că careva membru al Comitetului pentru problemele familiei, femeilor și copiilor va îndrăzni să introducă o inițiativă atît de controversată. Ea, de asemenea, a confirmat faptul că o astfel de inițiativă încalcă drepturile omului și cetățeanului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав