Filip invită comunitatea de afaceri să participe la Moldova Business Week

Filip invită comunitatea de afaceri să participe la Moldova Business Week

Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, invită comunitatea de afaceri din ţară, investitorii străini și autoritățile statului să participe la cea de-a patra ediție a săptămînii de afaceri Moldova Business Week 2017. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 octombrie curent la Chișinău, informează NOI.md.

Într-un mesaj adresat de pe pagina web consacrată  Moldova Business Week 2017, Premierul a menționat că Guvernul și-a propus să fie un partener de încredere al businessului în dezvoltarea afacerilor, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă. În acest sens, Moldova Business Week creează un forum care reunește cu succes comunitatea de afaceri, autoritățile statului, finanțatorii pentru a consolida acest parteneriat.

Profitînd de această oportunitate, Pavel Filip i-a invitat pe toți investitorii aflați în căutarea oportunităților de extindere, doresc acces la forță de muncă cu salarii competitive, la piețele europene sau ale statelor CSI sau îşi doresc optimizarea costurilor operaționale, să analizeze potențialul Republicii Moldova.

Șeful Executivului a afirmat că țara noastră are industrii în creștere, active importante ale statului expuse pentru privatizare, dar și o abordare inovativă și complexă a modului în care statul creează condiții pentru ca mediul de afaceri să se dezvolte.

Pavel Filip şi-a exprimat încrederea că actuala ediție a săptămînii de afaceri Moldova Business Week va deschide calea pentru noi inițiative și proiecte de afaceri în Moldova, atît pentru companiile locale, cît și pentru cele străine. El a invitat să discute despre toate acestea și să se convingă de deschiderea fără precedent a Republicii Moldova pentru schimbare, cooperare și creștere.

Săptămîna de afaceri Moldova Business Week 2017 este organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova MIEPO). Înregistrarea la Moldova Business Week 2017 se efectuează pe pagina web www.mbw.md. Pentru mai multe informații referitoare la organizarea evenimentului companiile pot apela echipa MIEPO la numărul de telefon (+373 22) 27 36 54 sau pe e-mailul office@miepo.md.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load