Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Fructele moldovenești, la o expoziție importantă din Riga

4 sep. 2017,, 17:11   Economie
2493 0

Trei companii moldovenești de producție vor participa la cea de-a 22-a Expoziție Internațională de Produse Alimentare și Băuturi, materii prime pentru producerea lor, tehnologii, echipamente și ambalaj „Riga Food-2017”, care se va desfășura în capitala Letoniei, Riga, la 6 septembrie, transmite NOI.md.

La acest forum alimentar, unul dintre cele mai mari, desfășurat în Țările Baltice, își vor prezenta producția următoarele companiile moldovenești: ”Alfa-Nistru” (or. Soroca, producător de conserve de fructe și legume, sucuri și nectare naturale în sortiment); "Vastdial & Co" (localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi, producător de miere naturală); "Vitalcomus" (or. Chișinău, producător de fructe uscate de înaltă calitate).

Companiile-expozante din Moldova intenționează să stabilească la expoziția „Riga Food-2017” contacte de afaceri și comerciale cu importatori din diferite țări și regiuni, atrăgîndu-le atenția asupra calității, sortimentului și originalității produselor sale.

Organizator al participării companiilor moldovenești la expoziția "Riga Food-2017" este Compania de Expoziții AXAR din Chișinău, în coordonare cu Ambasada Moldovei în Letonia. Directorul Companiei AXAR Vladimir Ianiev și-a exprimat speranța că participarea producătorilor moldoveni la această expoziție bine-cunoscută din regiunea baltică va fi una de succes în promovarea exporturilor de produse autohtone și va confirma încă o dată calitatea înaltă a produselor alimentare moldovenești.

„Riga Food-2017” este cel mai mare Forum alimentar din Țările Baltice, care se desfășoară anual și colectează un număr semnificativ de companii producătoare din mai multe țări (aproximativ 700 de întreprinderi din 38 de țări ale lumii) și un număr mare de vizitatori: specialiști în domeniu, oameni de afaceri, reprezentanți ai rețelelor comerciale etc. (în anul 2016 - aproximativ 40 de mii de persoane).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?