X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

13 obiceiuri care îți vor transforma viața într-un vis

11 sep. 2017,, 04:03   Societate
3742 1

Fiecare dintre noi este creatorul propriei fericiri. Fiecare dintre noi poate atinge culmile existenței, acolo unde se află hotarul dintre imposibil și posibil.

Atingînd perfecțiunea sufletească, omul poate să își schimbe destinul, să facă tot ce își dorește, însă pentru asta trebuie să lucreze asupra propriei personalități și să însușească obiceiuri pozitive.

Psihologul Wayne Dyer scrie în articolul «Manifesting 101: Mastering the Art of Getting What You Want» despre 13 obiceiuri importante care te vor ajuta să-ți transformi viața în vis.

1 – Crede în forțele proprii

Primul lucru pe care trebuie să faci este să ai încredere în tine. Fiecare dintre noi trăiește anumite experiențe în viață, doar că ele sînt trecătoare, de aceea trebuie să prețuiești momentele care au cu adevărat valoare.


2 – Ai grijă de gîndurile tale

Gîndurile se materializează. Memorizează asta și încearcă să-ți stăpînești gîndurile. Încet încet vei reuși să le transformi în realitate, să te schimbi și să îți schimbi viața.

3 – Nu-ți limita fanteziile

Nu te mulțumi doar cu ceea ce ai. Întotdeauna încearcă să obții mai mult. Nu-ți spune că proiectul pe care l-ai început nu va avea succes și că tot efortul depus va fi în zadar. Acest negativ niciodată nu te va ajuta să fii mai puternic.

4 – Imaginează-ți că visele deja ți s-au realizat

Atunci cînd te gîndești la dorințele tale, de fiecare dată imaginează-ți că ai obținut deja ceea ce ți-ai dorit. Simte asta în cele mai mici detalii – emoții, trăiri.

5 – Crede în forțele proprii

Să visezi nu este deajuns, trebuie să mai și muncești pentru ca visele tale să devină realitate. Obiceiul de a crede în propriile forțe te va ajuta să obții ceea ce îți dorești.

6 – Nu reacționa la părerile celor din jur.

Concentrează-te doar asupra dorințelor tale. Nu permite nimănui să îți influențeze deciziile pe care le iei în viața ta.

7 – Schimbă valoarea cuvîntului „EU”

Analizează-te obiectiv. Avînd o un concept despre „eu”-ul tău, vei reuși să scapi de tot ceea ce te influențează negativ.

8 – Ai răbdare

Imaginează-ți viitorul, dacă nu ai o fantezie atît de mare cum ți-ai dori – ai răbdare. Cu timpul vei reuși să faci totul.

9 – Dă libertate imaginației

Albert Einstein spunea: Imaginaţia este cea mai puternică forţă din Univers. Lasă logica la o parte. În fiecare zi imaginează-ți nu doar că dorința ta s-a îndeplinit, dar și simte asta pe propria piele.

10 – Asumă-ți un nou rol

Dacă visezi la ceva, imaginează-ți acest lucru și imaginează-ți cît de bine te simți în acest nou rol. Cu cît mai naturală va fi această stare, cu atît mai repede vei reuși să-ți îndeplinești visele.

11 – Formulează-ți o poziție de viață corectă

Atunci cînd te gîndești la propriile vise și îți formulezi gîndurile, nu folosi expresii „dar dacă…”, „dacă ar fi…” Vorbește răspicat – „da!”

12 – Ai o atitudine pozitivă față de orice

Încercînd să-ți realizezi visele, nu fi egoist sau alte emoții negative. Ele vor fi ca un bumerang și oricum se vor întoarce. Altfel nu vei reuși să obții perfecțiunea sufletească și nu vei reuși să-ți schimbi viața.

13 – Învață să te oprești la timp

Odată ce ai obținut ceea ce îți dorești, nu uita să fii recunoscător. Înțelege că schimbările pozitive și liniștea sufletească pînă cînd tu vei dori asta. Dorința de a obține mai mult și mai mult, lăcomia fără margini nu îți va face viața mai frumoasă. Obiceiul de a fi fericit trebuie să fie cea mai importantă în viața ta.

Dezvoltă-ți capacitățile creative. Ele te vor ajuta să-ți schimbi gîndurile în realitate și vei reuși astfel să-ți îndeplinești dorințele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?