Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Moldova are o reprezentată la primul concurs „Miss Wheelchair World 2017” (FOTO)

1 sep. 2017,, 17:01   Societate
2613 0

„Miss Wheelchair World 2017” este primul concurs mondial în istorie, dedicat femeilor în scaun rulant. Acest eveniment nu este un concurs de frumusețe obișnuit, este un manifest internațional al drepturilor femeilor, este despre independența acestora, încrederea în sine, abilitatea de a se realiza, indiferent de apartenență, religie, statut social, modul de a fi sau de a te deplasa.

Ludmila Iachim va reprezenta Republica Moldova la această competiție, desfășurată anul acesta în Varșovia, Polonia, scrie Ea.md.

Gala finală a evenimentului va avea loc pe data de 7 octombrie 2017, la Arena Varșovia.

În cadrul evenimentului vor participa 24 de fete / femei din 19 țări ale lumii. Din partea Republicii Moldova la Eveniment participă Ludmila Iachim, manager proiecte în cadrul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova, o femeie activă, frumoasă, a cărei zîmbet și curaj inspiră pe cei din jurul ei. Acest eveniment va începe cu o perioadă de pregătire pentru participante: diverse sesiuni, workshopuri, foto shooting, horeografie, filmări, întîlniri importante, vizite, etc.


Ludmila menționează că participarea la acest eveniment este importantă pentru ea din cauză impactului social puternic pe care îl are astfel de evenimente și își dorește să reprezinte țara cu demnitate:

„Astfel de evenimente sînt neordinare, pentru că sînt axate în primul rînd pe sensibilizarea societății și eliminarea stereotipurilor față de persoanele cu dizabilități. Ele arată că persoanele cu dizabilități pot fi independente și pot avea un statut social indiferent de domeniul de activitate. Sigur, în același timp se pune accent pe feminitate, eleganță, frumusețe, ținută și stil, dar sînt nu mai puțin importante pentru că motivează alte persoane cu dizabilități să aibă încredere în sine, să-și dezvolte potențialul și să înțeleagă că scaunul rulant nu este o sentință ci o metodă de a se deplasa”.

Amintim că anterior Ludmila a participat la concursul de frumusețe din Donețc, Ucraina - „Frumusețe fără bariere” cu titlu de a II-a Vicemiss și a fost oaspete de onoare la evenimentul „Atipic Beauty” din Cluj Napoca, România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?