Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest antiguvernare

Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest antiguvernare

Un nou protest organizat de forțele de opoziție extraparlamentare va avea loc pe 17 septembrie, în scuarul Parlamentului, informează Noi.md.

Anunțul a fost făcut astăzi de liderii PAS și al platformei „DA”, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au îndemnat oamenii se alăture acțiunii îndreptate împotriva guvernării.

„Îndemn toţi cetăţenii ţării, oriunde s-ar afla, să protestăm faţă de nedreptatea ce ni se face de către o guvernare hoaţă. Doar cu o societate consolidată, cu oameni deşteptaţi, demni de trecutul şi, mai ales, de un viitor mai bun, putem face faţă situaţiei dramatice în care ne aflăm şi schimba în bine Moldova”, a declarat liderul platformei „DA”, Andrei Năstase.

Menționăm că ultimul protest organizat de opoziție a avut loc pe 30 iulie curent. Atunci cele două formațiuni și susținătorii lor și-au exprimat nemulțumirea față de modificarea sistemului electoral în Moldova. Proiectul de lege cu privire la introducerea sistemului mixt de vot a fost adoptat în lectură finală la sfîrșitul lunii iulie, ceea ce înseamnă că noul sistem de vot va fi pus în aplicare la alegerile din 2018.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load