Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moștenitoarea imperiului s-a logodit cu "cel mai frumos criminal"

31 aug. 2017,, 04:30   Externe
3357 0

Averea tatălui lui Chloe Green, de 26 de ani, este estimată la 3,8 miliarde de lire sterline. Pe rețelele sociale au apărut fotografii în care fata se laudă cu inelul de pe degetul inelar.

Moștenitoarea de 26 de ani a Imperiului Topshop Chloe Green - averea tatălui ei fiind estimată la 3,8 miliarde de lire sterline – s-a lăudat cu un inel cu diamant pe degetul ei inelar. Inelul i-a fost oferit în dar se pare de prietenului ei - Jeremy Mix, de 33 de ani, care și-a cîștigat faima "celui mai frumos criminal al Americii".

Imaginile cu inelul fată le-a publicat pe paginile sale din rețelele sociale. Toate sînt făcute în timpul vacanței cuplului la Miami. Potrivit Daily Mail, vestea legăturii cuplului a produs efectul unei bombe explodate(cînd au apărut fotografiile în care Meeks o sărută pe Chloe pe un iaht în Turcia, în iulie), însă se pare că îndrăgostiții sînt gata pentru un nou nivel al relației lor.

Jeremy Miks a devenit faimos în anul 2014, după ce fotografia lui de la Secția de Poliție din Stockholm a ajuns pe Internet. El a fost arestat pentru vînzare de arme și condamnat la doi ani de închisoare, dar a fost eliberat înainte de termen. Meeks a profitat din plin de slava care l-a copleșit: a început să cucerească podiumuri și coperte de reviste, să petreacă cu celebritățile și chiar a inițiat un roman cu o tînără miliardară, în ciuda faptului că el încă nu a divorțat de soția lui oficială, pe care o cheamă Melissa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?