X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Un bărbat a sărit cu parașuta cîntînd la vioară (FOTO/VIDEO)

31 aug. 2017,, 05:00   Externe
3458 0

Muzicianul austrsalian și-a propus să facă ceva deosebit cu ocazia împlinirii vîrstei de 30 de ani, iar gestul său a devenit viral pe rețelel de socializare, scrie BBC News.

Glen Donnelly și-a propus ca saltul său cu parașuta să nu fie unul banal, așa că a decis să nu poarte nimic în afară de un ham cu care să se lege de parașutistul care l-a însoțit și o vioară cu care să cînte două piese în timpul săriturii.

Pentru că era ziua sa de naștere, muzicianul australian a cîntat Happy Birthday și apoi partea de deschidere a operei Lark Ascending a compozitorului englez Ralph Vaughan Williams. ”Este o piesă frumoasă despre o pasăre care crește în aer și a fost perfectă”, a declarat el pentru BBC.

Saltul său a avut și un scop social. El și-a dorit ca prin acest gest să crească gradul de conștientizare a problemelor legate de imaginea corporală în rîndul bărbaților.


În anii care au urmat, Donnelly s-a recuperat cu ajutorul unui psihiatru și a decis că vrea să-i ajute și pe alții să treacă peste astfel de probleme.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?