Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Termoelectrica a racordat de urgență un complex locativ nou

30 aug. 2017,, 12:11   Capitala
2830 0

Administrația Termoelectrica S.A. a reacționat prompt la problema locatarilor din complexul locativ Valea Trandafirilor, care au rămas fără o sursă de energie termică în preajma perioadei reci a anului.

Astfel, cele 1.200 de apartamente, au fost racordate în regim de urgență la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

”Sîntem în plin proces de racordare la sistemul centralizat de termoficare a acestui complex locativ. Ne-am autosesizat în urma unei solicitări din partea Asociațiilor de Coproprietari în Condominiu Nr. 55/312, Nr. 55/351, Nr. 55/493, Nr. 55/301. Depunem tot efortul astfel încît locatarii să aibă parte de serviciile noastre de termoficare în cel mai scurt timp posibil”, a declarat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Pentru început, specialiștii Termoelectrica S.A. au executat lucrările de racordare la sistemul centralizat, astfel încît, locatarii să aibă cît mai urgent apă caldă menajeră. Paralel însă sînt inițiate lucrările de montare și conexiune a rețelelor termice primare, astfel încît, pînă în luna octombrie, locatarii să poată beneficia de căldură în calorifere, în perioada rece a anului.

După conectarea la furnizorul de căldură centralizată, locatarii din Complexul locativ Valea Trandafirilor se vor bucura de toate beneficiile unui sistem autonom de încălzire, însă mai ieftin, sigur și eficient. Fiecare apartament are propriul contor pentru încălzire și apă caldă, oamenii își vor putea, în continuare, regla temperatura la căldură în funcție de necesitatea și vor avea apă caldă non-stop, tot anul împrejur, preparată în subsolul blocului. Și asta pentru că blocurile respective se vor alimenta cu energie termică după principiul distribuției pe orizontală, cu Punct Termic Individual la subsolul blocului.


Menționăm că din anul 2016, după efectuarea unui șir de lucrări fără precedent la Centrala Electrica cu Termoficare, sursa I, Termoelectrica S.A. livrează agent termic pentru căldură și prepararea apei calde tot anul împrejur, fără întrerupere în perioada estivală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?