Escroc, încătuşat în scara unui bloc (VIDEO)

Escroc, încătuşat în scara unui bloc (VIDEO)

Un locuitor al raionului Leova în vîrstă de 24 ani, a fost încătuşat după ce a fost organizată o ambuscadă în scara unui bloc de locuit din Capitală, notează NOI./md.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţii, individul este bănuit de escrocherie şi se afla în urmărire penală pentru fapte analogice.

Astfel, poliţiştii au stabilit că în ziua de 19 august curent, bănuitul ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere telefonul mobil al unei femei, sub pretextul efectuării unui apel telefonic de urgenţă, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Incidentul a avut loc în Piaţa centrală, iar femeia s-a adresat după ajutor ulterior. Potrivit ei, telefonul mobil de model “Samsung Galaxy J2” valorează 2 600 lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar telefonul victimei l-ar fi vîndut unui necunoscut. Respectiv, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi altor cazuri similare, bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru escrocherie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load