Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

După mai bine de 20 de ani, ansamblul „Joc” revine în Israel

30 aug. 2017,, 09:01   Societate
6940 0

La începutul lunii noiembrie Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare ,,JOC’’ va efectua primul său turneu important din 2017, în cadrul relansării sale pe plan internațional.

Artiștii sînt etuziasmați de ideea că relansarea va începe în Statul Israel.

Echipa lucrează intensiv la programul artistic, care va fi prezentat și în Moldova, la data de 3 noiembrie, la Palatul Național. Acest proiect a fost lansat în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel, iar autoritățile israeliene au fost nespus de încîntate să organizeze 3 concerte mari în Tel-Aviv, Haifa și Ashkelon, în perioada 9 – 12 noiembrie.

dans 2

Constituit în luna august 1945, Ansamblul Național Academic de dansuri populare „Joc”, a avut ultima prestație în Statul Israilean la începutul anilor `90.


Trupa artistică a Ansamblului în prezent este completată de tinere talente, iar membrii săi actuali se vor atesta precum și membrii orchestrei, pentru a pregăti un show de zile mari și pentru a impresiona iarăși publicul din Israel prin cultura și tradițiile țării noastre.dans

Ansamblul a concertat în fața a milioane de persoane, în cadrul a peste 10000 de spectacole, dintre care 4000 în străinătate. Într-adevăr, de-a lungul anilor, „Joc” a efectuat turnee în 63 de țări ale lumii – Europa, Rusia, America Latină, Australia, Africa de Nord, Coreea, India, Filipine, și altele – unde a obținut un succes incomparabil și bine meritat în fața publicului și a criticii. Și desigur, au fost cîștigate numeroase premii și decorații.poza integrala

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?