Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Turiști moldoveni, jefuiți din nou la Zatoka

28 aug. 2017,, 16:24   Societate
6254 0

Trei bărbați au pătruns în camerele locuitorilor unei baze de odihnă de la Zatoka și au sustras bani, telefoane mobile și lucruri personale.

Hoții s-au dovedit a fi angajați ai bazei de odihnă care au sosit la această stațiune balneară din alte orașe pentru a cîștiga niște bani. Ei i-au urmărit pe turiști și au observat că ei lasă lucrurile fără supraveghere.

- Noaptea răufăcătorii au pătruns în două camere și au sustras bunurile turiștilor în valoare de peste 20 de mii de grivne, a spus șeful Direcției urmărire a Secției de poliție de la Belgorod-Dnestrovsk Andrei Mașcenko.

Poliția infirmă complicitatea lor la comiterea astfel de infracțiuni. Toți trei s-au ales cu aceeași măsură de reprimare – arest. Pentru cele comise ei riscă o pedeapsă sub formă de privațiune de libertate pe un termen de la trei la șase ani.

Anterior moldovenii au ajuns la Zatoka în epicentrul criminalității – poliția s-a dovedit a fi neputincioasă. Șeful poliției regiunii Odessa a declarat că subalternii lui nu fac față luptei cu criminalitatea în vara curentă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?