Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noi proiecte de colaborare dintre Moldova și Rusia (FOTO)

26 aug. 2017,, 18:46   Politică
3371 2

Întîlnire importantă a trimișilor prezidențiali cu oficiali ruși.

Consilierii prezidențiali Corneliu Popovici și Ion Perju, au avut o întîlnire cu reprezentanții Dumei regionale Tomsk din Federația Rusă Vitaly Ogleznev, președintele Comitetului pentru legislație, administrație publică și securitate și Aleksandr Tereshchenko, membrul Comitetului pentru finanțe și buget, se arată într-o postare a lui Corneliu Popovici.

”Întrevederea de astăzi a fost o ocazie de a trece în revistă principalele aspecte ale cooperării bilaterale și ale parteneriatului actual, în special s-au discutat perspectivele colaborării între instituțiile de învățămînt superior din regiunea Tomsk și Republica Moldova, mobilitatea academică, efectuarea unor proiecte comune de cercetări științifice, implementarea unor inovații în sfera de afaceri și cea socială, stabilirea relațiilor economice reciproc avantajoase”, se arată în postare.

Totodată, consilierul prezidențial a menționat că dialogul deschis și sincer cu deputații Dumei regionale Tomsk va continua cu speranța că acesta va oferi șansa unei colaborări pe multiple planuri.

”În acest sens, interlocutorii au încurajat implementarea unor proiecte de parteneriat între diverse instituții din Republica Moldova şi Federația Rusă.


Vizita în Republica Moldova a delegației Federației Ruse se înscrie plenar în cadrul dialogului dintre cele două ţări şi a spiritului de colaborare şi prietenie între statele noastre”, a mai scris Popovici în postarea sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?