X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ce se întîmplă dacă îţi masezi acest punct de pe frunte?

10 mai. 2018,, 04:00   Externe
18311 1

Masajul este soluția perfectă atunci cînd vrem să ne relaxăm un pic și să uităm de problemele cotidiene.

Există un număr foarte mare de tehnici de masaj pentru relaxare. Cele mai multe dintre ele sunt benefice pentru sănătatea noastră și ne fac să ne simţim minunat.

Potrivit ideaspots, multe dintre aceste tehnici necesită o mulţime de timp liber, bani, dar şi ajutorul unui specialist.

Din fericire, există o metodă extrem de simplă care va avea un efect benefic asupra organismului tău şi care nu presupune mari cheltuieli.

Cu siguranţă au fost situaţii în care ai simţit în subconştient nevoia de masaj ocazional în zona dintre sprîncene.


Instinctele tale nu sunt întmplătoare! Masarea acelui punct dintre sprîncene îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, reduce tensiunea, te scapă de durerile de cap şi relaxează ochii (mai ales dacă aţi stat mult timp în faţa unui calculator).

Practicienii de medicină chineză sunt convinşi că masarea acestui punct îmbunătăţeşte puterea de intuiţie a unei persoane.

Ce trebuie să faci?

Pur şi simplu apăsaţi uşor pe punctul dintre sprîncene şi deplasaţi degetul în sus aproximativ 3 centimetri. Presaţi acel punct 45- 60 secunde. Nu trebuie să aştepţi prea mult până vei vedea rezultatul.

Specialiştii explică faptul că această procedură activează o zonă a creierului care, la rândul său, ajută la reducerea tensiunii nervoase. Deasemenea, îmbunătăţeşte aspectul pielii, în special în jurul ochilor şi a gurii şi ajută în procesul de regenerare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?