X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gestul necugetat făcut Donald Trump (FOTO/VIDEO)

23 aug. 2017,, 00:32   Externe
2594 0

Locuitorii din 14 state americane s-au bucurat în acest an de cea de-a XI-a eclipsă totală de Soare.

Milioane de americani şi-au luat ochelarii pentru protecţie şi au ieşit din case pentru a urmări evenimentul astronomic. Printre aceştia s-a aflat şi preşedintele SUA, Donald Trump.

Pentru aproximativ 2 minute o zonă din SUA ce se întinde pe 113 km a fost acoperită de întuneric. Ultima dată cînd acest tip de eveniment a putut fi urmărit în SUA a fost în urmă cu 99 de ani. Observat de milioane de americani, evenimentul astronomic a fost descris de către Agenţia Spaţială Canadiană ca fiind ''minunat''.

Văzută din mai multe zone ale planetei cît şi din spaţiu, eclipsa totală de Soare a fost un eveniment spectaculos. Iată cîteva dintre imaginile spectaculoase realizate în timpul fenomenului astronomic.


Printre observatorii eclipsei s-a numărat şi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi soţia sa Melania Trump. Într-un anumit moment, Donald Trump este surprins în timp ce îşi dă jos ochelarii de protecţie şi se uită spre cer, în ciuda avertisementelor experţilor. ''Observarea directă a evenimentului este periculoasă mai ales în momentul în care Luna blochează complet lumina solară,'' afirmă NASA.

Conform unui raport al Casei Albe, iniţial preşedintele a gesticulat în faţa mulţimii adunate sub balconul său şi apoi a indicat cerul. În acest moment unul dintre asistenţii ce se afla sub balcon a strigat ''Nu te uita!''.

Văzută din mai multe zone ale planetei cît şi din spaţiu, eclipsa totală de Soare a fost un eveniment spectaculos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?