X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Michael Jackson ar fi dezvăluit cine este tatăl primilor doi copii ai săi

26 iun. 2013,, 09:49   Showbiz
3891 0
Foto : thenewstrack.com
Un prieten al cîntăreţului Michael Jackson afirmă că poate să confirme zvonurile potrivit cărora actorul britanic Mark Lester este tatăl biologic al primilor doi copii ai megastarului, Prince şi Paris.

Jason Pfeiffer, despre care se spune că a fost un prieten apropiat al "regelui muzicii pop", afirmă că Michael Jackson i-a făcut această mărturisire cu doar cîteva luni înainte de a muri, în urmă cu exact patru ani, pe 25 iunie 2009, informează dailymail.co.uk.

Zvonurile potrivit cărora Mark Lester este tatăl biologic al copiilor megastarului circulă de mai multă vreme în presa internaţională.

Jason Pfeiffer mai spune că Michael Jackson a dorit ca Debbie Rowe, mama lui Prince şi a lui Paris, să nu se implice în vieţile acestora, spunînd că el era "mama şi tatăl" copiilor săi.

"Într-o zi, cînd vorbeam despre copiii lui şi despre Debbie Rowe, mi-a spus că Mark era tatăl biologic al copiilor", a declarat Jason Pfeiffer pentru Sunday Mirror.

"Michael simţea că Mark era unul dintre prietenii lui apropiaţi. A spus că era un actor mare şi un om foarte bun la suflet. A menţionat că a apelat la mai mulţi donatori de spermă şi a decis să îl aleagă pe Mark", a adăugat el.

Debbie Rowe este mama primilor doi copii ai cîntăreţului Michael Jackson, iar cel de-al treilea, supranumit "Blanket", s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.

Pfeiffer afirmă că Michael Jackson i-ar fi făcut acele dezvăluiri în timpul unei programări la clinica medicului dermatolog Arnold Klein din Beverly Hills, în 2009.

El crede că megastarul i-a făcut acea dezvăluire cu un anumit scop, întrucît acesta a murit la doar patru luni după aceea, la vîrsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic care i-a fost administrat de fostul său medic personal, Conrad Murray. Pfeiffer crede că Michael Jackson şi-ar fi dorit ca Mark Lester să se implice mai mult în vieţile copiilor săi.

La rîndul său, Mark Lester a vorbit despre posibilitatea ca el să fie tatăl biologic al copiilor lui Michael Jackson, În prezent în vîrstă de 54 de ani, Mark Lester a vorbit într-un interviu despre recenta tentativă de sinucidere a lui Paris Jackson, transmiţîndu-i fiicei adolescente a megastarului propunerea de a veni să locuiască alături de el în Marea Britanie.

"Ar fi ca o gură de aer proaspăt pentru ea... o schimbare de decor, şi-ar petrece timpul alături de persoane care nu o vor idolatriza pentru faptul că este Paris Jackson, ci doar pentru copilul care este. În plus, ea chiar are nevoie de prieteni adevăraţi", a spus Mark Lester.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?