X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Preoții: Dumnezeu le-a spulberat alianța pentru multele lor păcate (VIDEO)

25 iun. 2013,, 13:14   Societate
3239 1
Foto: noi.md
Un grup de inițiativă al preoților din R. Moldova a ieșit astăzi în fața presei, solicitînd guvernanților să-și ceară iertare de la poporul dezamăgit. Potrivit acestora, în ultimii ani politicienii moldoveni au făcut doar promisiuni goale, folosind imaginea bisericii în campaniile electorale, relatează NOI.md.

Preotul Ghenadie Valuța, membru al grupului de inițiativă, a spus că BOM a nădăjduit că, prin avertizarea de curînd, guvernanții vor conștientiza pedeapsa lui Dumnezeu. ”Dumnezeu le-a spulberat alianța pentru multele lor păcate, mai ales pentru păcatele sodomizării țării. Ne-am legat anume de Sfînta Împărtășanie, pentru că în perioada electorală, ei vin să se roage la biserică, arătînd că sînt creștini. Însă, de fapt, ne prostesc și fac promisiuni goale. Ei trebuie să-și ceară iertare de la poporul dezamăgit”, a precizat Ghenadie Valuța.

De asemenea, preotul a specificat că nu biserica îi pedepsește, ci cuvîntul lui Dumnezeu. În cazul în care nu vor ține cont de aceste avertizări ale BOM, Sfîntul Sinod va veni cu alte măsuri. ”Nu vom organiza proteste, pentru că obrazul unor demnitari este atît de gros, încît protestele nu acționează. În asemenea situație biserica nu-i va pomeni, nu-i va cununa, nu le vor fi efectuate sfintele slujbe în caz că părăsesc această lume. Politicienii urmează a fi selectați. Sfîntul Sinod va decide”, a precizat Ghenadie Valuța.

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova a avertizat recent guvernanții că vor fi excomunicați, adică îndepărtați de la tainele bisericești, dacă nu vor înceta să prigonească fățiș biserica lui Hristos.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?