Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un model l-a comparat pe Samuel L. Jackson cu un migrant

22 aug. 2017,, 01:00   Externe
2055 0

Modelul croat Nina Morici a publicat pe pagina sa de pe Facebook o fotografie cu actorul american Samuel L. Jackson și baschetbalistul Magic Johnson care se odihnesc la o stațiune italiană.

Ea nu a menționat numele acestor americani celebri și le-a numit migrați, ceea ce a stîrnit indignarea utilizatorilor rețelelor de socializare.


„Priviți cum la stațiunile turistice precum Forte Dei Marmi și Milano Marittima, migranții stau pe bănci cu 35 € de-ai noștri (această sumă este alocată zilnic de către autoritățile italiene pentru un migrant - nota RT) – e prea din cale afară”, a scris Morici sub fotografia în care Jackson și Johnson stau pe o bancă înconjurați de pachete din buticuri.


Postul modelului a colectat peste patru mii de comentarii cu opinii diferite. Cineva a rîs de faptul că Morici nu i-a recunoscut pe americanii celebri. Alți utilizatori s-au indignat de viața luxuriantă a „migranților”.
În următoarea postare modelul a explicat celor care au crezut că ea nu-i cunoștea pe Samuel L. Jackson și Magic Johnson că a fost o glumă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?