X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Au muncit gratis pentru a putea ajuta copiii să se pregătească de şcoală

21 aug. 2017,, 09:30   Societate
2102 0

Au muncit neremuneraţi o zi pentru a colecta bani şi a ajuta copii din familii sărace să se pregătească de şcoală.

Vorbim despre trei frizeri din capitală, care au jertfit o zi de muncă în scopuri nobile. Din banii colectaţi, urmează să fie cumpărate rechizite şcolare pentru 150 de copii.

Astăzi cei trei frizeri - Constantin, Oleg şi Denis - şi-au prelungit programul de muncă pentru a deservi cît mai mulţi clienţi şi a aduna o sumă cît mai mare de bani.

"De obicei, duminica lucrăm pînă la ora 17:00, de la ora 10 dimineaţa, astăzi am hotărît să facem un regim mai prelungit ca să strîngem cît mai multe resurse financiare. Astăzi vom lucra pînă la 23:00", a spus frizerul Constantin Lisnic.

Cei trei meşteri au programaţi 30 de clienţi, iar din banii pe care îi vor aduna, vor să cumpere rechizite şcolare.


"Este o faptă bună, cum este vorba ceea „bine faci, bine găsești”. Aşa am decis şi noi să facem o faptă bună înainte de noul an şcolar pentru mulţi copii care nu au posibilităţi mari", a spus frizerul Oleg Ciornea.

Clienţii au apreciat gestul băieţilor. Unii dintre ei spun că şi-au făcut intenţionat programarea în această zi pentru a contribui la acest gest de caritate.

Donațiile frizerilor vor ajunge la destinaţie prin intermediul unei organizaţii nonguvernamentale.

"Avem circa 150 de copii în programe care vor beneficia de ghiozdane şi rechizite pentru şcoală, iar acţiunea de astăzi nu este altceva decît un gest foarte frumos", a declarat managerul de program CCFM, Lorina Ghiţu.

Pînă la ora 16:00 frizerii au reuşit să cîştige aproape 4000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?