Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Trump afirmă că 'terorismul islamic' trebuie oprit prin orice mijloace

19 aug. 2017,, 02:00   Externe
1902 0

Președintele american Donald Trump a afirmat vineri, la o zi după atentatele din Spania, că 'terorismul islamic radical' trebuie oprit prin 'orice mijloace', relatează AFP.

'Terorismul islamic radical trebuie oprit indiferent de mijloacele necesare! Tribunalele trebuie să ne dea dreptul de a ne proteja. Trebuie să fim puternici!', a scris Trump pe Twitter în al patrulea mesaj al său după atentatele de la Barcelona și Cambrils, în care 14 oameni au fost uciși și alți 130 răniți.

Președintele american a condamnat joi acest 'atac terorist', promițînd autorităților spaniole ajutorul Statelor Unite. 'Fiți curajoși și puternici, noi vă iubim!', a spus Trump.

Într-un mesaj postat anterior pe Twitter, președintele american Donald Trump a dat vineri asigurări că Statele Unite ale Americii sînt pregătite pentru orice posibile "probleme" și că frontierele țării sînt sigure.

'Ministerul Securității Interne și forțele de securitate sînt în alertă și urmăresc îndeaproape orice semn de probleme. Frontierele noastre sînt mult mai solide decît oricînd înainte!', a spus Trump.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?