Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Juravschi îl va acționa în judecată pe preşedintele unei comisii create de Dodon

18 aug. 2017,, 09:58   Politică
2996 4

Deputatul Nicolae Juravschi, Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, a venit cu o replică la acuzațiile aduse de Preşedintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile de pe lîngă Președintele RM, Fiodor Ghelici, precum că ar fi implicat în spălare de mijloace financiare bugetare, corupţie şi furt al mijloacelor destinate sportivilor.

Contactat de TRIBUNA, Nicolae Juravschi a precizat că e un caz politizat și va merge în judecată.

„Ghelici a venit în conferință fără acte, care ar reprezenta o dovadă. El a promis că va prezenta aceste dovezi, astfel cuvintele lui sînt o minciună și o calomnie directă. Toate lucrurile pe care le-a spus sînt minciuni, atît ce ţine de controlul organelor statale abilitate, rapoartele de la CIO, cît și de burse. Să înțelegeți, bursele nu sînt pentru toți sportivii. Există un contract. Nu poți face declarații de acest gen, fără a nu cunoaște actele”, a spus Juravschi.

În același timp, deputatul a menționat despre decizia unei instanțe de judecată cu privire la aceeași învinovățire. „Tot scrisoarea aceasta mi-a fost adresată cu 3 luni în urmă, Ghelici un pic a întîrziat. Astfel a fost controlată în instanță și am concluzia din această instanță. Aceste acuzații sînt niște aberații și o dezinformare. Noi vom merge în judecată, deoarece este și o calomnie directă”, a menționat Juravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?