X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Fostul comisar de Străşeni a fost reţinut într-un dosar de corupţie

16 aug. 2017,, 16:49   Societate
3195 1

Fostul şef al Inspectoratului de poliţie Străşeni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de corupere pasivă, notează NOI.md.

Acesta ar fi estorcat 3 500 de euro, iar mai tîrziu, alte 10 000 de euro, de la soţia unui bărbat, cercetat penal pentru huliganism.

Din spusele denunţătorului, fostul comisar ar fi pretins banii pentru a soluţiona două probleme: una legată de modificarea măsurii preventive din arest în arest la domiciliu, iar cea de-a doua - soluţionarea definitivă a dosarului.

Astăzi, mai multe percheziţii au fost operate la domiciliile şi birourile unor poliţişti, suspectaţi că ar fi acţionat în complicitate cu principalul bănuit, dar şi acasă la ultimul. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane şi alte mijloace de comunicare. În prezent, două persoane sînt audiate, iar fostul şef al IP Străşeni a fost deja plasat în izolatorul CNA.

Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 324 Cod penal - corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă pînă la 15 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?