Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Fundația Galinei Dodon inițiază o nouă campanie socială

15 aug. 2017,, 13:22   Societate
2211 0

Cu ocazia zilei de 1 septembrie – începutul unui nou an școlar, Fundația de Binefacere ”Din Suflet”, condusă de Prima Doamnă, Galina Dodon, lansează o campanie socială națională, notează NOI.md.

Campania are drept scop acordarea sprijinului elevilor din familii socialmente vulnerabile și din familii cu mulți copii. Astfel, peste 8000 de elevi care învață la școală în ciclul primar și fac parte din familii cu venituri mici sau familii care cresc mai mult de 3 copii vor primi cîte un ghiozdan cu rechizite școlare.

Acțiunea va cuprinde toate raioanele țării și se va desfășura pînă la 30 august, astfel încît elevii să poată merge la școală cu rechizite școlare și ghiozdane noi. De asemenea, cu suportul Fundației ”Din Suflet”, 40 de copii din familii numeroase, socialmente vulnerabile, familii monoparentale din diverse localități ale țării își vor petrece vacanța la tabăra de odihnă „Zîmbetul”, de la Vadul lui Vodă, în a doua decadă a lunii august.

Menționăm că pe parcursul celor 6 luni de activitate, Fundația de Binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă, Galina Dodon, a acordat ajutor pentru 160 de persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?