Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Liderii Diviziei Naționale i-au învins pe rivalii săi (VIDEO)

14 aug. 2017,, 11:10   Sport
4097 0

Cluburile „Milsami” și „Sheriff” și-au menținut poziția de lider în Campionatul Moldovei de Fotbal.

În meciul din etapa a VI-a a Diviziei Naționale (DN) „Milsami” a obținut o victorie majoră asupra echipei „Dinamo-Auto”. Discipolii antrenorului principal al echipei „Sheriff”, Roberto Bordin, la rîndul lor, i-au zdrobit pe jucătorii clubului „Sfîntul Gheorghe“, relatează NOI.md.

Sosirea „Milsami” la Ternovca pentru meciul cu „Dinamo-Auto” s-a încheiat cu înfrîngerea completă a echipei care de la începutul sezonului Diviziei Naționale a reputat doar o singură victorie. Clubul „Milsami” a reușit să marcheze în poarta goalkeeperului „Dinamo-Auto” Alexandr Zveaghințev deja în minutul 19, cînd Konstantin Bogdan a reușit să înscrie în urma pasei transmise de partenerul său. Intriga a revenit temporar în joc în minutul 36, după golul marcat de atacantul „Dinamo-Auto” Octavian Onofrei, dar gazdele nu au mai reușit să creeze un moment periculos.


Echipa de la Orhei și-a demonstrat superioritatea față de outsiderul Diviziei Naționale în ultimele 17 de minute ale disputei. Atacantul din „Milsami” Maxim Antoniuc a pătruns în minutul 73 în careul de pedeapsă „Dinamo-Auto”, unde a primit o pasă de pe flancul drept și cu încredere a condus mingea în plasă. După nouă minute el a marcat a doua oară, după ce a profitat de eroarea fundașului echipei adverse. Scorul final al meciului a fost stabilit de Alexandr Dedov, care a marcat golul în poarta „Dinamo-Auto” în minutul 87.

„Sheriff”, spre deosebire de „Milsami”, nu a ratat nicio minge în meciul cu „Sfîntul Gheorghe”. Cel mai bun bombardier al echipei, actual campion al Moldovei, Vitali Damașcan, deja în prima jumătate a meciului a plasat „Sheriff”-ul în avantaj. El l-a păcălit pe portarul echipei „Sfîntul Gheorghe” Dumitru Burac și a lovit în poarta care a rămas goală. Atacantul echipei „Sheriff” Petru Racu a sporit diferența în scor în minutul 49 al meciului, iar Veaceslav Posmac, la mijlocul jumătății a doua meciului, a creat un scor devastator. „Sheriff”-ul a reputat a patra victorie consecutivă și încă se află în urma „Milsami”-ului cu un singur punct.

Topul primilor trei lideri îl încheie clubul „Dacia“, care în meciul din etapa a VI-a a învins echipa „Spicul” cu un scor minim de 1:0. Unicul gol a fost marcat de atacantul „Dacia” Alexandr Pașcenco. Cu același scor „Zimbru” i-a învins în mod neașteptat pe rivalii de la clubul „Zarea”, datorită unui gol înscris de Ilia Damașcan. Singurul meci care s-a terminat la egalitate a fost confruntarea cluburilor „Petrocub” și „Speranța”. Întîlnirea de la Hîncești s-a încheiat cu scorul de 1:1.

Următoarea, a șaptea etapă a Diviziei Naționale, va avea loc la 19 și 20 august. Echipa „Dacia” îi va găzdui în meciul central al turului pe concurenții de la „Zimbru”. Fotbaliștii „Milsami” de la Orhei vor juca împotriva clubului „Sfîntul George”, iar „Sheriff” va testa la Tiraspol echipa „Spicul” pentru prima dată în istoria DN. La Bălți va avea loc o dispută între echipa locală „Zarea” și oaspeții de la „Petrocub”. „Speranța” în a șasea rundă va juca împotriva echipei „Dinamo-Auto”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?