Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

La ultimul examen de bacalaureat la limba maternă au fost anulate 7 lucrări

22 iun. 2013,, 11:00   Societate
3731 0
Foto : asachi.md
Ultimul examen de bacalaureat pentru alolingvi, de asemenea, a fost marcat de încălcări. Potrivit directorului Agenţiei de Asigurare a Calităţii în Domeniul Educației, Anatol Topală, au fost anulate 7 lucrări în șase centre de examinare.

Vineri, 21 iunie, peste 500 de absolvenți ai liceelor cu predare în limbile găgăuză, bulgară și ucraineană au susținut ultimul examen la limba maternă. Rezultatele examenelor vor fi anunțate pe 27 iunie, iar în perioada 27-28 iunie testele verificate vor putea fi vizualizate pe site-ul www. bac.edu.md. Pentru aceasta e nevoie de introdus codul de acces, care poate fi aflat la directorii de licee.

Candidații vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a contesta notele primite. Rezultatele contestării vor fi cunoscute la 6 iulie. Ministerul Educației sugerează ca rezultatele să fie contestate doar în cazul unor argumente serioase.

În perioada 8-15 iulie va avea loc sesiunea suplimentară de BAC pentru candidații care nu s-au putut prezenta la sesiunea de bază din motive obiective și pentru candidații care au obținut note negative.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?