Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Pentru prima dată în Republica Moldova a avut loc turneul de golf COFINI Golf Cup 2017 Stars&Pharma ©

11 aug. 2017,, 18:20   Sport
3081 0

Pe data de 5 august, compania farmaceutică COFINI Intermed a organizat primul turneu de golf la care au participat vedete naționale și reprezentanți ai companiilor farmaceutice din Republica Moldova. Timpul de afară și temperatura de 40 grade nu a fost un impediment pentru doritorii de a juca golf la Merops Park Golf Club.

Scopul turneului COFINI Golf Cup 2017 Stars&Pharma a fost promovarea modului sănătos de viață și crearea unei platforme libere și independente de comunicare între participanții acestui eveniment. Pentru a face cunostință cu acest gen de sport, la eveniment au fost prezente vedete renumite precum: Formația Sun Stroke Project, Constantin Moscovici, Igor Dînga, Alexandru Șișchin, Lidia Scarlat, Alexandru Colun și alții. Participanții turneului au avut parte de un masterclass prin care toți participanții au fost instruiți și li s-a făcut o incursiune în lumea aristocratică a golfului. Pentru a învinge în acest turneu s-a dus o luptă aprigă, iar locurilede frunte au fost împărțite între: Alexandru Camerzan (compania RihPanGalFarma) - Locul 1, Locul 2 a fost ocupat de cîștigătorul Iulian Soroceanu (compania Vinamex) și Locul 3 a fost ocupat de Serghei Ialovițchii (solistul trupei Sunstroke Project). Deasemenea locul 4 l-a ocupat cea mai curajoasă dintre doamne- Elena Gherciu (Mobiasbanca). Invingătorii au fost premiați de către Directorul general al companiei COFINI Intermed, Raijith Puthen Veedu și Președintele Asociației de Golf din Republica Moldova, domnul Roman Ostapenco.

Oaspeții și participanții turneului au avut ocazia să facă un Test Drive cu mașinile modelului Jaguar, să se delecteze și relaxeze mușchii cu un masaj de la Centrul de reabilitare KINETO+, deasemenea degustarea ceaiurilor chinezești de la Olga Novic și cu un număr artistic a venit maestrul Serghei Novic (Taichi.md) și centrului de medicină alternativă Vieany. Totodată participanții și-au potolit setea cu apa filtrată și purificată AquaMeldava, berea spaniolă Estrella și au reușit să-și mențină energia pe tot parcursul zilei cu băutura răcoritoare energizantă HYPE. Turneul s-a desfășurat datorită susținerii Agenției de publicitate Promotion Group, în frunte cu Directorul Sidorenco Pavel, fiind al 7-lea an consecutiv vice-președintele Asociației de Golf din Republica Moldova. Se preconizează ca acest turneu să fie organizat anual.

Ținem să menționăm, COFINI Intermed este o companie farmaceutică activă, dinamică inovativă, recent aparută pe piața autohtonă, pentru care este esențială implementarea standardelor înalte etice și morale de calitate, promovarea proiectelor sociale și desfășurarea nenumaratelor proiecte de binefacere. La data de 22-23 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, COFINI Intermed organizează o sărbătoare unică, grandioasă, cu numele de ,,Farma Fest 2017, Acest eveniment va aduna specialiști din sfera sănătății, protecției sociale și specialiștii sferei farmaceutică, deasemenea toată populația Republicii Moldova va avea ocazia de a participa la nenumăratele concursuri, masterclassuri, lecții, activități interactive, flashmob și la încheierea evenimentului toți spectatorii v-or avea parte de un concert excepțional.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?