X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Stepaniuc, dispus să candideze la următoarele alegeri

11 aug. 2017,, 15:00   Politică
4119 2

Fostul vicepremier Victor Stepaniuc, lider al Partidului Popular Socialist din Moldova, susține că ar fi tentat să candideze alegerile parlamentare din 2018.

Cu toate astea, el a precizat că fără susținerea unui partid politic, accederea în Legislativ ar fi dificil de realizat. Fostul vicepremier a dezvăluit că are unele oferte în acest sens.

„Desigur, aș fi tentat să particip în aceste alegeri. Am văzut foarte multe greșeli și erori făcute de deputați actuali și consider că o bună parte din foștii deputați ar trebuie să revină pe arena politică, să revină și Parlament, avînd experiența pozitivă, conștientizarea unor greșeli, mai multa înțelepciune și cunoștințe. Dacă mă întrebați dacă e posibil de revenit fără o susținere masivă a partidelor politice, vă spun că, desigur, e greu. Eu am cîteva propuneri în acest sens, nu le pot expune deoarece este vorba de tehnologii electorale, dar pînă la urmă politicieni cu experiență trebuie introduși în lista partidelor sau în calitate de candidați care ar putea să vină pe circumscripții uninominale. Desigur, vor trebui susținuți financiar, informațional de partidele considerate puternice”, a declarat el într-un interviu pentru tribuna.md.

În prezent, Victor Stepaniuc este președinte al Comisiei pentru consolidarea statalității și reintegrarea țării de pe lîngă șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?