Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Cetățenii Moldovei vor putea obține pașapoarte mai rapid

21 iun. 2013,, 16:39   Societate
5028
Foto : forum.md
În lunile de vară actele de identitate vor putea fi obținute în regim mai rapid. Potrivit ÎS ”Regiatru”, oferta este valabilă pînă în luna august și are ca scop reducerea cozilor.

Astfel, buletinul de identitate şi paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova se eliberează în termen de 6 şi 24 de ore de către toate secţiile de evidenţă şi documentare a populaţiei (SEDP) din municipiul Chişinău.

Totodată, Secţia evidenţă şi documentare a populaţiei Centru din municipiul Chişinău eliberează buletinul de identitate şi paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova în termen de 3 ore.
De menționat, că serviciile de eliberare a paşaportului cetăţeanului Republicii Moldova, inclusiv şi persoanelor stabilite cu domiciliul în străinătate, se prestează în orice subdiviziune teritorială de evidenţă şi documentare a populaţiei a Departamentului documentare indiferent de locul înregistrării la domiciliu sau reşedinţă a solicitantului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав