Must Fest 2017: Sărbătorim 65 de ani de la fondarea Cricova împreună cu Goran Bregović ©

Must Fest 2017: Sărbătorim 65 de ani de la fondarea Cricova împreună cu Goran Bregović

Pe 7 septembrie, Cricova vă invită la Must Fest 2017, pentru a celebra împreună anotimpul de glorie al viței de vie și frumoasa aniversare de 65 de ani de la fondarea companiei. Festivalul va începe la ora 15:00, la arca de intrare spre Combinatul de Vinuri „Cricova”.

Toți doritorii de a petrece mijlocul săptămînii într-o atmosferă mustoasă și de a întîmpina weekend-ul pe ritmuri balcanice sînt așteptați cu multe surprize vinicole și activități pentru toate vîrstele și gusturile!

Vizitatorii vor fi întîmpinați cu un pahar de vin tînăr la porțile festivalului, iar de acolo va începe adevărata sărbătoare, care va include diverse zone potrivite pentru cei mari și mici.  

În cadrul evenimentului, oaspeții vor deveni martorii unui alai cu adevărat domnesc, din care vor face parte domniţe și flăcăi în port popular. Ei vor însoţi cele trei regine ale festivalului: Feteasca Albă, Feteasca Neagră și Feteasca Regală, iar toţi împreună vor servi oaspeţii cu must delicios și vor invita să cînte și să danseze împreună cu ei, dar și să participate la concursuri distractive.

În premieră, școlile vinului, care au devenit deja o tradiție frumoasă a evenimentelor marca Cricova, vor fi organizate în mijlocul podgoriilor. Cei mai de vază somelieri din ţară vor întîmpina oaspeții cu vinuri alese și cu lecții captivante despre arta servirii a licorii bahice.

Concursuri tematice, ateliere de creație, jocuri vinicole și posibilitatea de a zdrobi strugurii la viteză și încă multe altele vă așteaptă la cel mai mustos festival al toamnei.

Pentru copii va fi amenajată o zonă specială, unde educatorii noștri vor avea grijă să le ocupe timpul interesant și util.

Pe lîngă amintiri extraordinare pentru un an întreg, vizitatorii vor putea pleca de la festival cu multe cadouri pentru cei dragi, profitînd din plin de tîrgul de artizanat de la cei mai buni meșteri populari din Moldova.

Iar cînd soarele se va ascunde după renumitele podgorii Cricova, festivalul Must Fest va culmina cu un concert grandios a legendarului Goran Bregović și Wedding and Funeral Orchestra.

Atenție: Preț promoțional în perioada 11-13 august

Preț: 300 lei

Preț pînă la 5 septembrie: 350 lei

Preț din 5 septembrie: 400 lei

Biletele pot fi procurate pe:

https://iticket.md/event/mustfest-2017/

https://mticket.md/ro/must-fest-181.html

La recepția beciurilor Cricova și la magazinul de firmă Cricova (Chișinău, str. Sciusev 96)

*Copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1917918121814625

Partener media general: Prime TV

Parteneri media: Realitatea.md, Realitatea Live, Diez.md, Agora.md, Zugo.md, Locals.md, Noi.md, Moldova.org


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load