Maia Sandu, probozită de o politiciană din Moldova

Maia Sandu, probozită de o politiciană din Moldova

Maia Sandu trebuie să-și revadă comportamentul și să fie mai puțin arogantă, consideră Vitalia Pavlicenco, președintă a Partidului Național Liberal (PNL), notează NOI.md.

Potrivit ei, conducătoarea PAS trebuie să conștientizeze „de unde a venit”  și „ce a făcut” înainte de a-și manifesta ambițiile.

„Maia Sandu trebuie să fie mai puțin arogantă și să știe că acest rating i-a picat din tavan și cam tot așa o să dispară. Aroganța lui Filat demonstrează cu plenitudine acest lucru, iar Maia Sadnu a făcut parte din PLDM, din echipa aceea, a făcut parte din guvernări corupte. Trebuie să înțelegem că vom fi în mlaștină și în niciunde atît timp cît va fi o alternanță: cei care au fost la guvernare corupți înlocuiți de alți corupți care au mai fost, dar cu alte blănuri. Prin urmare, Maia Sandu trebuie să-și revizuiască comportamentul, să fie conștientă de ce a făcut, unde a fost și să nu creadă că acest lucru nu-l văd oamenii”, a declarat Pavlicenco în cadrul emisiunii „Important” la TVC21.

Liderul PNL mai susține că Andrei Năstase a greșit atunci cînd a cedat în fața Maiei Sandu în campania pentru alegerile prezidențiale. „Năstate a făcut bine sub aspect politic, dar pentru el personal cred că a făcut o greșeală”.

Vitalia Pavlicenco a mai opinat că nici „PAS”, și nici Platforma „DA” nu sînt o alternativă pe segmentul de dreapta, așa cum pretind liderii lor.

„Nu cred în ceea ce se spune, pentru mine contează faptele: au spus că nu fac partid și au făcut partid. Nu consider că ei sînt dreapta, ei pot să-și spună așa și oamenii o să-i creadă pînă la un punct, apoi lumea va deschide ochii. Ei au fost alături de Doodn, de Usatîi”, a punctat Vitalia Pavlicenco. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load