Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

În Viber a apărut posibilitatea de a schimba numărul de telefon fără a pierdere contul

12 aug. 2017,, 03:30   Externe
11490 0

Echipa aplicației de mesagerie Viber a adăugat opțiunea solicitată de o lungă perioadă de către utilizatori care și-au dorit să schimbe numărul de telefon fără a pierde datele.

Schimbarea numărului este efectuată doar pe dispozitivul principal – smartphone sau tableta cu o cartelă SIM.

Anterior, schimbarea numărului de telefon mobil ducea la pierderea contului Viber și necesitatea creării unui cont nou. Acum, utilizatorii au posibilitatea să treacă la un număr nou, precum și să schimbe dispozitivul mobil de bază, menținînd în același timp conținutul chaturilor, listelor de contacte și alte date.

Pentru a schimba numărul în Viber, în smartphone sau tabletă, trebuie să se instaleze noul SIM-card: aplicația îl va identifica automat și îi va propune utilizatorului să schimbe numărul de telefon și, în caz de necesitate, să salveze istoricul chatului în cloud. După aceea, pentru a schimba numărul, este necesar să se introducă noul număr, confirmînu-l prin introducerea unui cod prin SMS.

În cazul schimbării numărului în noul cont se transferă toate informațiile necesare: contactele, dialogurile, lista conturilor publice la care este subscris utilizatorul, stickerele dobîndite. Prietenii utilizatorului care și-a schimbat numărul în Viber vor primi automat o notificare și propunerea de a salva noile informații de contact.


În cazul în care utilizatorul dorește să schimbe nu numai numărul de telefon, dar și dispozitivul folosit, înainte de aceasta este necesar să se transfere contactele din smartphonul vechi în cel nou. Acest lucru este posibil numai în cazul în care platforma rămîne aceeași: spre exemplu, transferarea datelor de pe Android pe iOS va fi imposibilă.

Cei care folosesc Viber pe mai multe dispozitive – pe smartphone, computer sau tabletă, înainte de a schimba numărul trebuie să se asigure că Viber de pe dispozitivele suplimentare a fost actualizat pînă la cea mai recentă versiune, în caz contrar contul va fi dezactivat.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?