Chişinăuienii, impuşi să meargă după colete prin tot oraşul

Chişinăuienii, impuşi să meargă după colete prin tot oraşul

În mai multe oficii poştale din Chişinău nu se mai eliberează colete şi scrisori recomandate.

 

Centrele de eliberare a coletelor şi scrisorilor recomandate dintr-un şir de oficii poştale au fost redirecţionate la filiala centrală „Poşta Moldovei” de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Locuitorii capitalei sînt indignaţi de faptul că acum sînt nevoiţi să parcurgă o distanţă mare ca să ajungă la oficiul poștal, comunică NOI.md.

Decizia de a deschide un punct comun pentru nouă sectoare poştale în filiala centrală conducerea „Poştei Centrale” a explicat-o prin faptul că “eliberarea coletelor şi scrisorilor recomandate în mai multe secţii “problematice” se realiza insuficient de operativ şi mulţi clienţi se plîngeau că trebuie să stea la cozi mari”. Drept urmare, a fost adoptată decizia de a închide punctele de eliberare a coletelor şi scrisorilor recomandate în oficiile poştale MD-2001, MD-2002, MD-2004, MD-2005, MD-2009, MD-2012, MD-2038, MD-2042 şi MD-2069, redirecţionîndu-le în filiala din incinta Oficiului Poștal central.

Solicitarea filialei centrale „Poşta Moldovei” s-a majorat, în condițiile în care personalul de angajaţi responsabili de eliberarea coletelor şi scrisorilor recomandate a rămas acelaşi. În plus, acum oamenii sînt constrînşi să parcurgă distanţe mari pentru a beneficia de servicii poştale. Astfel, locuitoarea Chişinăului Stela Cebotari-Ţigulea, pe care a citat-o portalul aif.md, a calificat drept “porcărie” decizia conducerii “Poşta Moldovei” de a închide punctul din oficiul poștal din apropiere. „Noi locuim pe strada Munceşti şi acum sîntem nevoiţi să mergem cu copilul în centru ca să primim coletul. Nu ştiu cu ce se gîndesc cînd adoptă astfel de decizii”, a relatat femeia.

Precizăm că primirea sau expedierea coletelor este posibilă doar prin intermediul terminalelor poştale diurne, instalate pe 12 adrese diferite. De serviciile lor, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor “Poştei Moldovei”, au beneficiat deja peste 10 mii de persoane.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load