Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Unei jurnaliste din Chișinău i-a fost refuzată intrarea în Transnistria

10 aug. 2017,, 15:50   Societate
5935 9

Jurnalista TV Elena Pahomov nu a putut intra pe teritoriul Transnistriei.

De remarcat faptul că la așa-numita „frontieră“, la intrarea pe malul stîng al rîului Nistru, i-a fost refuzată intrarea fostului redactor-șef al „Canalului I TV transnistrean“, relatează NOI.md.

Prezentatoarea unuia dintre posturile de televiziune de la Chișinău, Elena Pahomov a comunicat pe rețelele de socializare despre faptul că i s-a refuzat intrarea pe teritoriul Transnistriei, fără să i se ofere explicații. Ea pleca în regiune împreună cu propriul său copil. Pahomov intenționează să depună o cerere oficială adresată structurilor competente ale republicii nerecunoscute. La postarea ei a răspuns prompt fosta ministră a Afacerilor Externe a Transnistriei, soția politicianului căzut în dizgrație, Nina Șevciuk, care a presupus că Elena, se pare, dă like-uri pe rețelele sociale „nu acelor persoane care trebuie“. „Acum acolo cu acest lucru este foarte strict, nici un fel de răsfăț de acest gen“, a scris Șevciuk.

Precizăm că Elena Pahomov a fost redactor-șef al „Canalului I TV transnistrean“ în perioada 2013-2015. Din anul 2015 a colaborat în mod regulat cu o serie de canale de televiziune cu sediul la Chișinău. În prezent, ea e prezentatoarea unui talk show la postul de televiziune «NTV Moldova». Prezentatoarea face parte din Consiliul Societății Civile de pe lîngă președintele Republicii Moldova, fiind președinta Comisiei pentru mass-media și relații cu publicul.


Pahomov are, de asemenea, în palmaresul său cîteva filme documentare. Astfel, în anul 2016 ea împreună cu fostul vice-ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene Valerie Ostalepa prezentat filmul „1918“, dedicat evenimentelor în urma cărora Moldova a fost ocupată de România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?