Perioada de înscriere la Concursul „Moldova Eco Energetică”, extinsă

Perioada de înscriere la Concursul „Moldova Eco Energetică”, extinsă

Agenția pentru Eficiență Energetică a extins perioada de înscriere la Concursul „Moldova Eco-Energetică” pînă pe 25 august curent, informează NOI.md.

Astfel, doritorii de a participa la cel mai mare concurs național de premiere a iniţiativelor de succes în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă pot depune dosarele în următoarele 18 zile.
Doritorii de a participa la competiție urmează să completeze un dosar-tip de participare şi să îl remită electronic pe adresa de email moldovaecoenergetica@aee.md sau în plic pe adresa: Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A1, et. 10, Agenţia pentru Eficienţă Energetică, cu indicarea categoriei la care concurează. Dosarele completate vor putea fi remise în perioada 10 martie – 05 august.
La Concurs se pot înscrie beneficiarii tehnologiilor ce utilizează surse de energie regenerabile, proiecte de eficiență energetică, idei de afaceri în domeniul surselor regenerabile, inovații ale tinerilor, inițiative de comunicare și educaționale, precum și promotorii tehnologiilor ecoresponsabile.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load