X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cum Ministerul Sănătății va rezolva problema studenților acționați în judecată

10 aug. 2017,, 13:00   Societate
2238 1

Soluționarea problemei cu studenții acționați în judecată de Ministerul Sănătății se va rezolva cu fiecare aparte.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, după ce mai mulți studenți s-au plîns că au fost acționați în judecată pentru că nu și-au respectat obligațiunile de a se angaja în instituțiile medico-sanitare publice, relatează NOI.md.


Această sarcină revine grupului de lucru din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai Departamentului juridic și resurse umane ai USMF „Nicolae Testemițanu”, președintele și vicepreședintele Asociației Studenților și Rezidenților.
După ce grupul de lucru s-a întrunit în cadrul unei ședințe și au discutat și analizat situația actuală privind dosarele studenților acționați în judecată, au hotărît soluționarea acestora pentru fiecare caz individual. Astfel, s-a decis identificarea fiecărei persoane conform listei și planificarea ședințelor pentru a rezolva pe cale amiabilă fiecare caz în parte.
În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu solicitarea pentru toți absolvenții rezidenți care au primit citații în judecată, chiar dacă se află peste hotarele țării, să sune la numerele de telefon: 022-26-93-01 sau 022-26-93-58 sau să scrie pe adresa de email: presa@mmpsf.gov.md și să lase datele personale pentru a fi contactați de reprezentanții Ministerului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?