Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

O altă pierdere pentru Primul Canal. Un alt prezentator părăsește postul TV

10 aug. 2017,, 00:00   Externe
7070 3

Actorul și prezentatorul TV Alexandr Oleșko a comentat trecerea sa la NTV. El a publicat în Instagram o postare în care a menționat că și-a încheiat colaborarea cu Primul canal, din proprie inițiativă, încă la începutul lunii iunie și a acceptat propunerea din partea NTV, pe care nu a putut-o refuza.


„Dragi prieteni! Nu voi face nicio declarație, precizare, explicare și așa mai departe. Voi exprima doar recunoștință pentru colaborarea de lungă durată, luminoasă, diversă, foarte bogată și foarte interesantă, care s-a sfîrșit la cererea mea la începutul lunii iunie a acestui an! Mulțumesc din suflet conducerii Primului canal pentru încredere, sprijin, atenție și posibilități infinite! Tuturor cu care am lucrat le mulțumesc pentru ajutor, pasiune și cauză comună! Ca artist independent, am acceptat o ofertă ce nu poate fi refuzată! Oriunde și cu oricine aș fi, principala sarcină rămîne a oferi publicului bucurie, liniște sufletească și stare de spirit bună! Pace lumii!!!!”, a scris Alexandr Oleșko.


Potrivit Serviciului de presă al Primului canal, contractul cu Oleșko nu a fost prelungit pentru 2017, deoarece „pentru el nu erau proiecte adecvate.“

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?