X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un bloc de la Botanica se risipește văzînd cu ochii (FOTO)

9 aug. 2017,, 14:10   Capitala
11596 2

Bloc locativ din strada Trandafirilor, dat recent în exploatare, se află în stare deplorabilă.

De pe pereții blocului multietajat cad bucăți de tencuială, nimerind peste mașinile parcate în curtea blocului și amenințînd viața pietonilor. Locuitorii blocului cu probleme au atras, pe rețelele de socializare, atenția asupra problemelor lor, relatează NOI.md.

Locuitorii blocului au raportat numeroase probleme cu care ei s-au confruntat la mutarea în clădirea nouă. „Blocul se risipește. Scara este într-o stare deplorabilă, ușile ascensorului sînt ruginite, prin toate crăpăturile intră aerul. Conducătorii auto riscă foarte mult atunci cînd își lasă mașinile în curte. Cîteva luni în urmă s-a stîrnit un vînt puternic, din cauza căruia s-a prăbușit o placă. În unele mașini au fost deteriorate ușile. Doamne ferește dacă cineva ar trece în acel moment pe acolo”, a relatat un locuitor al blocului din sectorul Botanica.


Compania de construcții nu intenționează să răspundă pentru daunele cauzate locuitorilor. Directorul companiei a venit la adunarea generală a proprietarilor de apartamente, unde, potrivit martorilor, nu a permis nimănui să vorbească, a vorbit urît și le-a spus tuturor că „sînt problemele lor personale”. Cetățenii și-au exprimat regretul în legătură cu faptul că nu au aflat despre calitatea proastă a construcției la timpul potrivit. Totodată, în ciuda faptului că oamenii trăiesc în acest bloc deja trei ani, pînă în prezent acesta nu a fost dat oficial în exploatare. Oamenii au apelat la serviciile municipale și organele de drept, care, potrivit lor, ar trebui să tragă conducerea companiei la răspundere.

Recent locuitorii unui alt bloc din sectorul Botanica s-au confruntat cu apariția la primul etaj al clădirii a unei anexe, a cărei construcție nu a fost autorizată de Primărie. Locuitorii sînt supărați că nimeni nu a coordonat cu ei lucrările de construcție, iar proprietara anexei îi evită pe vecini. Potrivit informației locuitorilor blocului, anexa nu va fi utilizată în scopuri personale, ci în calitate de magazin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?