X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dorin Chirtoacă, despre ziua lui de naștere

8 aug. 2017,, 18:00   Capitala
3086 2

Dacă anul trecut Dorin Chirtoacă și-a sărbătorit ziua de naștere pe șantier, alături de muncitori, în acest an, dînsul o serbează prin instanțele de judecată. A spus-o însuși Dorin Chirtoacă, care mîine împlinește 39 de ani.

„Sărbătoresc prin instanțe de judecată. Un nou mod de a sărbători ziua de naștere, iată astăzi am și joi am proces cu pauză de o zi, adică mîine. Procesele din instanța de judecată sînt suficiente ca și cadouri, nu e nevoie de vizite sau alte modalități de a sărbători. La 39 de ani, îmi doresc dreptate cum mi-am dorit întotdeauna”,a declarat Dorin Chirtoacă.

Întrebat de jurnaliști dacă regretă de vreun fapt pe care l-a comis sau din contra, n-a reușit să-l comită, Chirtoacă a declarat că:

„Să finalizez reparația din casa părintească de la Colonița, familie și copii, cea mai dureroasă chestiune. Totodată, uneori îmi pun întrebarea dacă merită modul de a te implica așa cum am făcut-o eu de la vîrsta adolescenței practic pentru a schimba lucrurile. Se pare că inevitabil ajungi într-o situație gen aceasta”a conchis Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă s-a născut pe 9 august 1978, în satul Colonița, municipiul Chișinău. În 2007 acesta a devenit primar general.


El a fost suspendat exact la 10 ani și o lună de cînd a fost numit în funcția de edil al capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?