X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cel mai frumos bărbat din Moldova a fost arestat

8 aug. 2017,, 14:52   Showbiz
11879 0

Unul dintre cei mai frumoși bărbați din Moldova a fost arestat pentru trafic de droguri.

Tînărul, care a obținut titlul de Mister World Moldova 2016, se ocupa de distribuirea pastilelor ecstasy, interzise în țară, pe la cluburile de noapte. Inspectoratul Național de Investigații a reținut trei persoane, inclusiv pe tînărul frumos, în vîrstă de 23 de ani.

Gruparea criminală a fost organizată de un fost militar al trupelor cu destinație specială, care lucra, de asemenea, în calitate de bodyguard. Frumosul tînăr, deținător al titlului Mister World Moldova 2016, era unul dintre dealeri. În timpul percheziției asupra lor au fost găsite 900 de tablete ecstasy. Pe piața neagră, prețul acestor medicamente e estimat la suma de circa 200.000 de lei.

„Potrivit datelor anchetei, narcoticele în cauză au fost importate în Moldova din Uniunea Europeană, din Olanda, probabil. O parte din substanțele narcotice le-am sustras chiar la Oficiul Poștal. Persoanele arestate trebuiau să distribuie narcoticele prin localurile de divertisment”, a povestit procurorul Cornel Bratunov.

Criminalii, inclusiv deținătorul titlului de Mister World Moldova 2016, au mărturisit că au încălcat legea. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă pînă la 15 ani de închisoare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?