X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Concursul pentru funcţia de administrator principal al ZAL “Valkaneş” continuă

8 aug. 2017,, 13:02   Economie
3310 0

A fost prelungit din nou concursul pentru selectarea candidatului la funcţia de administrator principal al Zonei Antreprenoriatului Liber “Parcul de Producție „Valkaneș”, comunică NOI.md.

După cum a comunicat Ministerul Economiei și Infrastructurii, termenul limită de depunere a documentelor pentru a participa la acest concurs a fost prelungit pînă la data de 15 septembrie 2017, 16:00. Iniţial, termenul limită de depunere a actelor a fost 6 iulie, apoi acest termen a fost prelungit pînă pe 7 august, iar acum – pînă pe 15 septembrie.

După cum s-a comunicat anterior, candidatul la funcţia de administrator principal al ZAL “Parcul de producţie Valkaneş” trebuie să fie cetăţean al Moldovei, să aibă studii superioare în domeniul economiei sau jurisprudenţei, să cunoască limba de stat şi una din limbile de comunicare international de nivelul B2, să fie apolitic, să aibă experienţă de atragere a investiţiilor şi cooperare cu investitorii străini la proiecte concrete – minimum 5 ani, experienţa de cooperare cu organizaţiile internationale în domeniul economiei va fi un avantaj.

Documentele de participare la concurs pot fi expediate prin e-mail: liliana.mamaliga@mec.gov.md sau depuse pe adresa: mun. Chişinău, piaţa Marii Adunări Naţionale, 1 (bir.235).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?